ילדתי ורציתי לומר- תודה!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/11/2008 | 15:34 | מאת: מ

בראשית השבוע ילדתי במחלקת יולדות הלל יפה. ילדתי לאחר שהגעתי למחלקה במשך חודש וחצי לבדיקות בשל צירים מוקדמים. לאורך כל התקופה האחרונה קיבלתי ליווי מלא - ליווי מקצועי ומאוד סובלני. הרופאים והמיילדות במחלקה השרו אוירה כה נעימה אשר גרמה לי להרגיש בטוחה ורוגעה. במהלך הלידה ליוותה אותי רופאה ומיילדת מקסימה (ורדית). הלידה עברה בשלום בזכות הליווי והעזרה שקיבלתי. לכולכם אומר תודה !!!! בהחלט ממליצה

תודה רבה לך הצוות עושה מאמצים עצומים ואני שמח שזה מתקבל היטב אנחנו זקוקים לך שתספרי לחברותיך בכדי שנוכל לשרת גם אותם פרופ חלק מנהל המחלקה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה