אלבניזם - סוג לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/11/2008 | 21:28 | מאת: לימור גבע

שלום רב, אני בת 30 ובהריון חודש שני. יש לי אלבניזם עם ניסטגמוס ובעלי הוא לא אלבניזם וללא ניסטגמוס. השאלה נוגעת ללידה עצמה: 1. האם מחוייב שאלד בניתוח בשל הבעיה?? 2. עם מי מתייעצים? רופא עיניים? רופא נשים? מומחה מסויים? 3. הבנתי מקריאה שהדבר קשור בקרנית עצמה, אשמח להרחבה קלה בנושא. תודה,

את יכולה ללדת בלידה רגילה מתיעצים עם הגינקולוג ולגבי הגנטיקה של הענין עם גנטיקאי פרוט לגבי אלביניזם לא בתחום מומחיותי

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה