בטא שמשלשת את עצמה תוך יומיים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/11/2008 | 17:31 | מאת: רוני

שלום, עשיתי בדיקת בטא לגילוי הריון לפני יומיים והתשובה שקיבלתי היתה 41. ביקשתי בדיקה נוספת ועשיתי שוב יומיים אחרי הבדיקה הקודמת. התוצאה היתה 154. האם זה הגיוני? האם זה מעיד על הריון חוץ רחמי? האם זה מעיד על ריבוי עוברים? האם זה מעיד על משהו בכלל????????????

בדרך כלל העליה בשבועות אלה היא הכפלה בכל יומים עליה כזאת אם אינה טעות מעבדה יכולה להצביע על מספר דברים מנורמלי לחלוטין דרך דיבוי עוברים וכלה במצבים נוספים בדר"כ לא קשור להריון חוץ רחמי מציע בדיקת אולטרסאונד בקרוב

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה