היריון לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/11/2008 | 12:10 | מאת: אור

לד"ר חיים דוד שלום,לפני שלושה חודשים עברתי הפלה תרופתית,השבוע הייתי אמורה לקבל מחזור,והיה לי דמם קל,חום(סליחה על התאור) עם קרישי דם, (ישלי בנוסף כאבי גב)הבדיקה הביתית יצאה שלילית(אולי בדקתי מוקדם מדי),האם זהו סימן להפלה(גם במחזורים הקודמים לאחר ההפלה היו קרישי דם)או שעדיין יש סיכוי להיריון?תודהמראש

בדיקת הריון שלילית מעידה על חוסר הריון בימים האחרונים כך שאם את רוצה לדעת בוודאות עליך לבדוק בדיקת דם להריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה