בחילות והקאות בלתי פוסקות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/10/2008 | 16:46 | מאת: anat

שלום, נכון להיום אני בשבוע השמיני+יומיים, מזה כשבועיים אני סובלת מהקאות ובחילות בלתי פוסקות, כל ניסיון לשתייה ממתוקת/מוגזת ובכלל גם בכמיות מזעריות יוצאת. קבלתי מס פעמים עירוי ופעם האחרונה ניתןלי בנסוף לעירוי גם פרמין דרך הוריד, מה שאמור היה ל"החזיק" אותי מס ימים ללא הועיל, מה לעשות האם ישנה חלופה נ

17/10/2008 | 18:19 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לאנט שלום. אכן בעיה קשה. שמעתי לאחרונה על מעין גל המורכב מתרופה הקרויה פנרגן,שמורחים על העור. הפנרגן נספג ומאד מקל.התיעצי עם רופאך.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה