שבוע 39

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/10/2008 | 11:09 | מאת: אילה

אנינמצאת בהריון 3, שבוע 39, הצוואר מחוק כבר משבוע 34 100%, היו צירים מוקדמים שפסקו לפתע בשבוע 36!!כבר למעלה משבוע אני מרגישה לחץ בנרתיק עם כאבים כמו סכין-הכאבים באים והולכים במשך כל היום , השאלה היא האם זה יכול לגרום לפתיחה ללא צירים ואני אפילו לא יודעת?אני מפחדת להגיע לבי"ח בדקה האחרונה.

16/10/2008 | 15:44 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לאילה שלום. המלצתי שתגשי להיבדק אפילו עכשיו .זאת משום שהלחצים שאת מתארת,אפשר ומראים על התקדמות בפתיחה.הרבה הצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה