ברזל דרך הווריד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/10/2008 | 12:34 | מאת: אימוש

היי. שבוע 30, הריון שני. המוגלובין 8.4. ללא שינוי גם בצריכת ברזל דרך הפה. בשבוע שעבר לא חשתי בטוב ואושפזתי והוחלט שאצטרך לקבל ברזל דרך הווריד. אשמח לקבל פרטים . באינפוזיה או זריקה? לאחר מתן הברזל יש צורך במנוחה או שאפשר לחזור לפעילות שגרתית? האם נכון שהמוגלובין פחות מ 9 לא מקבלים אפידורל בליד

12/10/2008 | 16:05 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לאימוש שלום. הברזל בדרך הוריד ניתן באינפוזיה. בדרך כלל מספר פעמים.אנא בצעי זאת.לא רק עבור האפידורל אלא עבור העובר.

12/10/2008 | 20:56 | מאת: אימוש

תודה רבה. ממש לא התכוונתי שזה יהיה רק למען האפידורל. העובר מעניין אותי הרבה יותר. בברכת חג שמח.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה