גלולות ופוריות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/10/2008 | 22:25 | מאת: נתי

בעקבות כאבים כרוניים באזור האגן והמפשעה שאולי קשורים ל?PMDDהתחלתי לטול גלולות (יסמין). רופאואמין ביותר הזהיר אותי מפורשות כי נטילת גלולות בגילי (40 ללא ילדים) יכולה לפגוע בפוריות בכך שהן מפרות את המאזן ההורמונלי וכי בתום השימוש בהן, יתכן שהמאזן לא יחזור לקדמותו מה שלא יאפשר כניסה להריון האמנם?

08/10/2008 | 21:17 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לנתי שלום. כדבריך פנית לרופא מאד אמין,מי אנחנו שנפקפק?

11/10/2008 | 19:18 | מאת: נתי

לד"ר לחמן תודה על שתובתך אך רופבו זמנית, רופא אחר אמר לי כי אין מקוםל מאחר ך דש מתום נטילת הגלולות המערכת חוזרת לקדמותה - אינני יודעת על מי להסתמך. תודה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה