בת 37, מתכננת הריון שלישי אחרי שתי לידות בקיסרי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/10/2008 | 23:41 | מאת: מיכל

שלום רב! אני מתכננת הריון שלישי ומתכננת לעבור בדיקת מי שפיר. אבל, האם אחרי שני קיסריים כדאי לחכות עד שבוע 17 או לבצע בדיקת סיסי שליה? ברור שאני מקווה שהכל יהיה בסדר, אבל אם, חלילה, יהיה צורך בהפסקת הריון, מה עושים אחרי שני קיסריים? אף פעם לא ילדתי וגינלית. בקיצור, מה כדאי לי לעשות? תודה!

05/10/2008 | 13:27 | מאת: ד"ר אילון לחמן

למיכל שלום. קודם כדאי יותר להיות אופטימיים.בבדיקת סיסי שיליה יש יותר סיכונים מאשר במי שפיר, לכן מומלץ לוצע הדיקור.מעבר לכך שבדיקת מי השפיר גם בודקת סיכוני נזקים במערכת העצבים המרכזית. בהצלחה.

06/10/2008 | 11:07 | מאת: s

קישורים ממומנים למיכל שלום. קודם כדאי יותר להיות אופטימיים.בבדיקת סיסי שיליה יש יותר סיכונים מאשר במי שפיר, לכן מומלץ לוצע הדיקור.מעבר לכך שבדיקת מי השפיר גם בודקת סיכוני נזקים במערכת העצבים המרכזית. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה