שאלה לגבי FSH נמוך

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/09/2008 | 23:40 | מאת: ש

שלום רב, אני בת 26, עשיתי בדיקות דם שיגרתיות ושמתי לב שליד ערך ה- FSH רשום Low יצא לי 0.22 כשרשום שהערך אמור להיות בין 2-12 iu/l אני לא ממש מבינה מה זה אומר, לא הצלחתי למצוא תשובה באינטרנט. אני יכולה רק לומר שאני לוקחת גלולות ברציפות כבר כשנה בהוראת רופא נשים בגלל בעיה גניקולוגית שיש לי, תודה

29/09/2008 | 11:18 | מאת: ד"ר אריה שחר

לא ברור באיזה שלב של המחזור נילקחה הבדיקה ולמה נילקח בזמן נטילת גלולות ??? מומלץ לקבל הסבר מרופא הנשים שמכיר אותך ויודע את כל הפרטים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה