הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/09/2008 | 11:28 | מאת: מיכל

קיימתי יחסי מין עם קונדום לפני שבועיים וחצי,שבוע אחרי שסיימתי מחזור.הייתי אמורה לקבל מחזור היום ולא קיבלתי.המחזור שלי סדיר כבר שלושה חודשים,לפני זה לא היה סדיר. האם יש חשש להריון?מתי אפשר לעשות בדיקת דם ולקבל תשובה אמיתית? חשוב לציין ששבוע לפני יש לי כאבים בחזה תמיד.כעת אין לי..כלומר המחזור לא מתקרב אפילו עשיתי היום בדיקת דם.כמה התשובה תהיה רלוונטית?

איחור של לפחות יומיים מצדיק בדיקת דם להריון ואז התשובה מעל 100

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה