סכרת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/09/2008 | 18:13 | מאת: מ

התגלתה אצלי סכרת הריון בשלב די מאוחר (בשבוע 31). מה זה אומר? לפי הערכת משקל שעשיתי יש התקדמות בערך של שבוע-שבועיים. התחלתי לשמור. אני לא עולה הרבה במשקל. עד כמה זה מסוכן לעובר? מה היה קורה אילו הרופא לא היה מבחין בכך? (במקרה שם לב בבדיקות).

מדובר בהריון בסיכון, עליך לבצע בדיקות נוספות ומעקב צמוד יותר , הכל על פי הנחיית הרופא המטפל

16/09/2008 | 10:51 | מאת: דבי

אני שלושה חודשים אחרי לידה, עם הריון סוכרתי מאוזן באינסולין. נשלחתי ע"י הרופא לבצע העמסת סוכר 75 גר', רציתי לדעת מהם הערכים. תודה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה