הפלה מאוחרת או לידה מוקדמת?????

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/09/2008 | 12:55 | מאת: memy27

הסיפור שלי... היה ההריון שלי תקין מאוד. יום אחד התחלתי לחוש כאבים ברגליים ובגב תחתון והיתה לי הפרשה דמית קלה עם נוזל צהוב. הואצתי לבית חולים ואמרו לי שאני במהלך לידה ויש לי פתיחה של 5 ס"מ אחר כך פקעה המים (העובר כל הזמן לפני פקיעת המים בעט והדופק שלו היה תקין) אחרי האכאבים והצירים ופקיעת המים התפס

לא ברור

12/11/2008 | 04:16 | מאת: לילך

אני בשבוע ה-20 ומעוניינת לעשות הפלה מסיבות אישיות.מה הסיכונים ?ומה לגביי ההריונות הבאים אם יהיה קשה להכנס להריון וכו, תודה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה