הריון שלישי אחרי שני קיסריים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/09/2008 | 11:48 | מאת: פולינה

שלום רב, אני בהריון (שבוע רביעי). לידה ראשונה לפני 11 שנים בניתוח קיסרי בגלל מצב עכוז. לידה שניה לפני שמונה שנים גם בקיסרי. מתחילה לחוש כאב באזור התפר. (1) האם התחושה הזאת נורמלית למרות שעברו כ"כ הרבה שנים. (2) האם אוכל ללדת בלידה טבעית? תודה מראש.

07/09/2008 | 11:40 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לפולינה שלום. לדעתי בענין הכאבים את צריכה להיבדק. רוב הסיכויים שלא קשור לניתוחים שעברת. לגבי לידה רגילה לאחר שני קיסריים,ברוב המקומות זה אינו מקובל,אך לעתים בתנאים מיוחדים זה אפשרי.התיעצי עם רופאך.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה