רגליים כואבות בבוקר ובלילה לאחר הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/09/2008 | 07:11 | מאת: ורד

שלום רב אני חצי לשנה לאחר לידה, במשך החודשיים האחרונים אני סובלת מכאבים נוראיים בכפות הרגליים ובשרירים האחוריים של השוקיים בעיקר בדריכות הראשונות בבוקר על הרגל ולאחרונה גם במשך היום, ואני אפילו מתעוררת מזה בלילה ולא מצליחה להירדם מרב הכאב החזק. נמצא לי גם מחסור גדול בפריטין בבדיקות דם, מה עושים ?

04/09/2008 | 11:15 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לורד שלום. האמת לא ברור מדוע את מאשימה בכאבי הרגליים את ההריון שהסתיים מספר חודשים קודם.ממליץ שתגשי להיבדק בדחיפות אצל רופא המשפחה כדי לשלול אפשרות של בעיה בזרימת הדם ברגליים,בין השאר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה