תזונה בהיריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/09/2008 | 15:15 | מאת: מירי

אני בהיריון שבוע 13. משתדלת להקפיד על תזונה נאותה. הבעיה היא כי בתחילת ההירין בשל חרדות לא אכלתי טוב והקאתי המון. ירדתי כ-2-3 קילו. למרות שלאחרונה אני אוכלת טוב, קרה שלפני כשבועיים עקב יום מתוח מאד לא אכלתי כלום באותו יום.ממש כלום. אולי כמה ביסים מאגס וגם אותו הקאתי. ניסיתי לשתות קצת. שאלתי -האם יכול להיות שבאותו יום ספציפי גרמתי נזק לעובר ? קראתי שצום בהיריון יכול להזיק עקב המצאות אצטון....ומה לגבי חוסר התיאבון בתחילת ההיריון ? אנא ענו לי בעיקר לגבי אותו יום של "צום" לא מתוכנן.... המודאגת. מירי. אני בהיריון שבוע 13. משתדלת להקפיד על תזונה נאותה. הבעיה היא כי בתחילת ההירין בשל חרדות לא אכלתי טוב והקאתי המון. ירדתי כ-2-3 קילו. למרות שלאחרונה אני אוכלת טוב, קרה שלפני כשבועיים עקב יום מתוח מאד לא אכלתי כלום באותו יום.ממש כלום. אולי כמה ביסים מאגס וגם אותו הקאתי. ניסיתי לשתות קצת. שאלתי -ה

04/09/2008 | 09:26 | מאת: ד"ר אילון לחמן

למירי שלום. למזלנו העובר יודע להשתמש ברזרבות הקימות בגוף. אנא השתדלי שתופעה של אי אכילה לא תחזור שוב.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה