עזרה בבקשה...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/08/2008 | 12:23 | מאת: א

שלום, הייתי צריכה לקבל מחזור ב 21-22/8 מאחר ולא קיבלתי עשיתי בדיקת הריון ביתית לאחר 3 ימי איחור ויצא קו אחד כהה והשני בהיר מאוד, חיכיתי וביום רביעי 27/8 התחילו כתמים חומים שהפכו למחזור המלווה בכאבי בטן. הבטן שלי מאוד מוזרה לי, כאילו נפוחה קצת- ללא כאבים. האם יתכן שהיתה לי הפלה טבעית או סיכוי שלמרות המחזור אני בהריון? האם כדאי לעשות בדיקת הריון ביתית נוספת? אשמח אם תענו לי בהקדם, אני מבולבלת... תודה

31/08/2008 | 12:50 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לא שלום. ממליץ לגשת ולהיבדק ובמקביל לבצע בדיקת דם להריון.אגב בדיקת הדם נשארת חיובית עד כשבועיים לאחר הפלה. החשוב אבל לגשת ולהיבדק גם כדי לשלול הריון חוץ רחמי.

31/08/2008 | 13:46 | מאת: א

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה