טאמס וצרבות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/08/2008 | 17:16 | מאת: דקלה

שלום רב, אני בשבוע 22 ונוטלת כמה כדורי טאמס ביום נגד צרבות. הבנתי שעדיף להמנע מממתיקים מלאכותיים הזמן ההריון, אולם הטאמס מותרים בהריון אף על פי שהם מכילים ממתיק מלאכותי- הייתכן וגרמתי לנזק כלשהו לעובר?? האם להפסיק את השימוש בטאמס? אם כן, אז מה התחליף המומלץ???? תודה!

אין צורך להפסיק, אם זה עוזר לך תמשיכי, לא ניגרם כל נזק לעובר

31/08/2008 | 12:26 | מאת: ליאת

היי! הבעיה מוכרת לי עוד מהריון הקודם, ובאמת שמעתי בקורס הכנה ללידה שטאמס אומנם מותרים בהריון אך לא הכי מומלצים. המליצו לי על אכילת שקדים טבעיים בזמן הצרבת ובדיוק אתמול בזמן צרבת חזקה ניסיתי את זה ולי זה עזר. כמו כן, תנסי לאכול גזר גם זה עוזר. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה