איך זה שאני לא מרגישה כלום?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/08/2008 | 08:00 | מאת: מודאגת

לרופאים שלום. אחרי שנה של טיפולים והריון קודם שלא התפתח כראוי (עשיתי הפלה בשבוע שמיני) עשיתי בדיקה ביתית לפני כשבועיים והתוצאה היתה חיובית! לפי החישוב אני נמצאת כעת בתחילת שבוע שביעי, אבל אני מודאגת כי אני לא מרגישה כמעט כלום! אין לי בחילות או כאבים מיוחדים,לא דימומים ולא הפרשות. רק רגישות בחזה ומעט עייפות. הרופא שלי רוצה שאבוא לאולטר' רק בשבוע שמיני-תשיעי כדי שנדע בוודאות שהפעם יש התפתחות בעובר. בהריון הקודם (שהופל) חוויתי בחילות וכאבים מאד ברורים. האם חוסר "הרגשת הריון" בשלב זה היא נורמאלית?

אין להסתמך על בחילות או הקאות כמעידות על הריון תקין, רק אולטראסאונד יעיד על תקינות ההריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה