הריון לא רצוי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/08/2008 | 21:05 | מאת: שני

שלום אני בת 22 כמעט ואני נמצאת כבר בשבוע 36-38 ההריון לא רצוי , ואניני רוצה בתינוק , לא עשיתי הפלה כי גיליתי מאוחר מידי. רציתי לדעת האם כאשר יהיו לי צירים ישנה אפשרות ללדת בבית חולים (הלל יפה) ולמסור לאחר מכן את התינוק לאימוץ? והאם אני מחויבת באישפוז ? תודה

20/08/2008 | 15:38 | מאת: ד"ר אריה שחר

ניהול לידה כרגיל - ללא חיוב אישפוז מצידך - לגבי מסירת הילוד לאימוץ - ניתן - אולם כדאי שהמערכת תכיר אותך - מומלץ לפנות קודם לשרות הסוציאלי בבית החולים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה