אלרגיה לאפידורל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/08/2008 | 12:35 | מאת: גדית

שלום רב. יש לי אלרגיה ל formaldehyde AND Quaternium15 ( Dowicil 200) האלרגיה התגלתה אחרי לידת בתי הראשונה, בהריון הראשון שלי הופיעה לי פריחה מחודש תשיעי ואחרי הלידה פרחתי כולי. שנה אחרי זה הפריחה הופיעה שוב ושוב עד שעשיתי בדיקה לאלרגיה וגיליתי למה אני אלרגית. אני כעת בהריון פעם שניה ורציתי ל

14/08/2008 | 17:33 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי גדית לא מכירה את החומר הזה שאליו את אלרגית. שאלתך נקטעה. אם השאלה לגבי אפידורל להערכתי אין קשר לאלארגיה זו אך כדאי לציין זאת בפני המרדים ואפילו יותר טוב, ייעוץ מרדים עוד לפני הלידה בכלל . בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה