הריון ועישון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/08/2008 | 19:43 | מאת: פז

שלום,גיליתי שאני בהריון השבוע ואני יודעת שאני חייבת להפסיק לעשן אך אני מעשנת כבר שנים יותר מקופסה ביום,ממש קשה ל ואני מתענה ברמות קשות,לא יודעת מה לעשות?? כמה סיגריות אפשר לעשן ביום כדי שלא יגרם נזק לעובר(אני יודעת שעדיף בכלל לא) אך זה לא אפשרי.....מה לעשות?

14/08/2008 | 17:14 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

שלום פז אף אחד לא יודע כמה סיגריות מותר לעשן אבל ככל שאת מעשנת יותר כך ההשפעה מסוכנת יותר. נזקים אפשריים - עובר קטן לגיל הריון והיפרדות שליה. לא דווחו מומים. זאת כמובן בנוסף לנזק העצום שעישון כבד גורם לך עצמך - אם העובר העתידית. חזקי ואמצי

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה