שאלות לגבי בדיקת GBS

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/08/2008 | 19:37 | מאת: עדנה

שלום רב, אני בהריון בשבוע 36. קיבלתי מהרופא הנחיה לבצע בדיקת GBS בבית (הוא בחופש) ולמסור אותה בקופה. יש לי כמה שאלות בשנוגע לביצוע הבדיקה: - האם יש משמעות לזמן ביצוע הבדיקה? האם יש צורך בקירור או טפול מיוחד? - האם יש להחדיר את המקל בתנוחה מסוימת וכן כמה עמוק? מצטערת על כל השאלות ומודה מראש, עד

10/08/2008 | 20:21 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי עדנה עדיף שרופא יבצע אך אם את מתעקשת, על המטוש להכנס לשליש החיצוני של הנרתיק בלבד ולאחר מכן לקצה הרקטום ואז חזרה למחסנית שלו. אין חשיבות לזמן ביממה או לתנוחה המדוייקת. אין צורך בקירור או טיפול מיוחד. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה