בלון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/04/2007 | 18:34 | מאת: עמליה

האם לצורך ביצוע בלון או נרות ג'ל יש צורך בפתיחה?? הרופא הציע לי שאם עד שבוע הבא לא תהיה התפתחות טבעית נלך לכוון של בלון. בשבוע הבא אני אהיה כבר באמצע 38. יש לי כל הזמן צירים ואני מאוד עייפה ומתוסכלת - אין ספק שהרעיון קוסם לי - אני רק בספקות לגבי היעילות שלו במידה ואין שום התקדמות פיזית.....

11/04/2007 | 21:34 | מאת: ליטל

מה זאת אומרת בלון? בשביל מה? ומי מנפח אותו? אני יהיה בשבוע 37 בעוד יומיים ואני כבר גדולה מאוד ועייפה וגם רוצה ללדת כבר.

07/05/2007 | 16:01 | מאת: הדר

שלום רציתי לדעת לכמה זמן מכניסים את הבלון על מנת לגרום להשראת לידה ?

11/04/2007 | 22:15 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

שלום עמליה. קטטר בלוני המוחדר לצוואר הרחם ומנופח במים פיזיולוגיים (30-100 סמ"ק כתלות בסוג הקטטר) וכן ג'ל או טבליות או טמפון המכילים חומר שנקרא פרוסטה-גלנדינים והמוחדרים לנרתיק הינם שיטות להבשלת צוואר הרחם לצורך תחילת השראת תהליך הלידה. אין צורך בפתיחה או מחיקה צווארית לצורך השימוש בשיטות אלה. תהליך השראת הלידה מתבצע באם קיימת אינדיקציה לסיום הריון ואין מניעה מלידה נרתיקית. ההצלחה תלויה במספר פרמטרים, בין השאר תנאי הצוואר ומספר הלידה אך שיעורי ההצלחה הינם גבוהים.חשוב להתאזר בסבלנות כי לעיתים תהליך השראת הלידה לוקח זמן - אפילו מספר ימים. בהצלחה

30/04/2007 | 16:30 | מאת: הדר

שלום לכמה זמן הבלון מוחדר לצוואר הרחם ? תודה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה