גדילה גבולית של עובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/03/2007 | 06:48 | מאת: נועה

שלום רב אני בת 37. מאחורי הפלות טבעיות ושתי לידות במשקלים גבוליים (אחוזון 5 ואחוזון 15) האחרונב בניתוח קיסרי .נוטלת קלקסן. החלטתי כי אני מעוניינת ללדת בניתוח שוב. האם על בית החולים להעתר לבקשתי או שיתכן מצב בו ידחו אותה? האם לדעתכם ההחלטה נכונה וסבירה? תודה נועה

שלום נועה לגבי עצם ההחלטה קימת היום נטיה של נשים לבחור ניתוח קיסרי אחרי ניתוח קודם סיכויי ההצלחה של לידה רגילה אחרי ניתוח קיסרי הם נמוכים יותר מלכתחילה כך שקיים הגיון מסוים בללכת על ניתוח אלקטיבי כל מוסד זכאי לפעול על פי הכרתו ואין חובה להענות לבקשה לניתוח שלא מקריטריונים רפואיים אנחנו בהלל יפה נוהגים לשבת עם המטופלת לשיחת יעוץ מעמיקה ואם בסופו עדיין מעונינת בניתוח קיסרי אזי נוטים להענות לבקשה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה