טרנסלוקציה כרומוזומלית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/03/2008 | 14:06 | מאת: איילת

שלום בבדיקות גנטיות גילינו שלבעלי יש טרנסלוקציה כרומוזומלית , בילדי השני בצענו בדיקת מי שפיר שגילתה שגם לעובר יש אותה טרנסלוקציה. הילד נולד בריא וכרגע נראה שאין לכך שום השפעה. בילדי הראשון לא בצעתי מי שפיר. היתי מאוד מעונינת לדעת האם גם לו יש את הטרנסלוקציה. כיצד אפשר לברר זאת ? אני מבינה שכנר

11/03/2008 | 08:43 | מאת: ד"ר אילון לחמן

איילת שלום. ניתן לבדוק אצל ילדך,המצב הכרומוזומיאלי,דרך יועץ גנטי של הקופה.אני מניח שהיועץ הגטי גם בתמונה לגבי מצב בעלך וילדך השני. תפני אליו בבקשה. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה