טיסה ארוכה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/04/2007 | 09:54 | מאת: סיגל

אני כיום בשבוע 11 , בעוד כחודש בערך (לקראת שבוע 15) אני אמורה לטוס למיאמי ארה"ב . האם יש סכנה להריון בטיסה כ"כ ארוכה? יש משהו שקשור לטיסות שעלי לדעת? תודה

10/04/2007 | 11:06 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

שלום סיגל בהנחה שאת אדם בריא ללא מחלות רקע וללא היסטוריה של קרישיות יתר ושמדובר בהריון תקין, אין מניעה מטיסות ארוכות בהריון ואולם לאור הטיסה הממושכת והישיבה הארוכה, חשוב להקפיד לשתות הרבה לפני ובמהלך הטיסה וכן לבצע פעילות גופנית במהלך הטיסה למשל הליכה לאורך מסדרונות המטוס פעם בשעה. הסיבה לכך הינה שההריון כשלעצמו הינו מצב של נטיה לקרישה והישיבה הממושכת בטיסה יחד עם התייבשות גם הם מעלים סיכוי לקרישה. טיסה נעימה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה