הפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/05/2007 | 08:32 | מאת: מיכל

במצב של היריון לא תקין עדייף לחכות שההריון יפול לבד , או שאפשר לעשות גרידה ישר . האם יש לכך חשיבות שההריון נופל לבד? האם בכל מצב צריך לעשות גרידה , אם נופל לבד תמיד יש שאריות ? מה לגבי שימוש בכדורים להפלה ?

מיכל שלום כדורים יעילים רק במקרה של הריון תקין המיועד להפסקתו. בהריון לא תקין מסוג של עובר שהפסיק להתפתח אין דחיפות מיידית לגרידא וניתן להמתין לבצוע גרידא מתוכננת , דחיפות קיימת רק באיבוד דם - הפלה בלתי שלמה , ישנם מקרים שנקראים הפלה שלמה , כלומר שכל חומא ההריון נפל - כי אז אין צורך בגרידא

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה