ללא קוטב עוברי ובטא גבוהה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/12/2016 | 19:10 | מאת: אורחת86

שלום רב, אשמח לקבל את חוות דעתכם על מצבי: מועד המחזור האחרון שלי הוא 28.10. מועד הביוץ שלי הוא 17.11. אוסיף ואציין כי אני סובלת משחלה פוליציסטית ונוטלת גלוקופאז' בעקבות כך. בתאריך 12.12.16 ביצעתי בדיקת דם לגילוי היריון ותוצאת רמת הבטא הייתה 12,375iu/l. למחרת ניגשתי למיון נשים ועשו לי בדיקת אולטרסאונד. הממצאים מהבדיקה היו- "שק הריון בחלל הרחם ובו שק חלמון, לא הודגם קוטב עוברי, שחלות תקינות. " הרופא ביקש שחשוב לבדיקה נוספת בשבוע הבא ואני יצאתי משם עם חששות וים דאגות... האם תוכלו בבקשה להבהיר לי את משמעות הממצאים? האם יש לי סיבה לדאגה? תודה רבה מראש

16/12/2016 | 11:28 | מאת: ד"ר רבקה פרנקל

לצערי סבירות גבוהה שההריון לא תקין ברמות אלו של בטא כבר אמורים לראות עובר אך תמיד ישנם יוצאי דופן ולא מקובל להסיק מסקנות על סמך בדיקת אולטראסאונד בודדת מומלץ לבצע שתי בדיקות לפחות בהפרש של שבוע

20/12/2016 | 13:14 | מאת: הדס

דגכדגכדג כדגכדגכ דגכדגכדגכ

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה