ביטא גבוהה בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/09/2016 | 21:05 | מאת: דנה

שלום, אני בת 36 נשואה עם 2 בנות. מנסה כבר כשנה להיכנס להריון שלישי ללא הצלחה. לפני 5 חודשים הריון מחוץ לרחם שנספג לבד ללא התערבות. עכשיו מחזור אחרון 6.9.16. מזה שבוע מרגישה בחילות וחולשה. בדיקת דם מהיום תקינה לחלוטין..ביטא 1843. בתחילה שמחתי ממש ואז התחלתי לקרוא וראיתי שזאת ביטא גבוהה לשבוע 3 ושזה יכול להיות הריון מולרי... אודה מאוד לדעתך. האם יכול להיות הריון תקין? מה צריך לבדוק ומתי כדי לוודא שמדובר בהריון תקין ולא בהריון מולרי חלילה

25/10/2016 | 17:57 | מאת: ליבנה שפט הלר

אני מציעה שתפני לרופא מטפל , בהתאם למה שימצא בסונר יחליט אם יש צורך במעקב מיוחד .

25/10/2016 | 18:26 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

אכן 3 שבועות מוסת אחרון לא אמורה להיות תשובת בטא(bhcg) חיובית בכלל, אך גם אם גבוה לא בהכרח מדובר במולה יתכן כי הוסת למעשה היה דימום קל בתחילת הריון. בכל אופן ממליצה לפנות לרופא מטפל לבדיקה בהקדם

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה