הריון נוסף לאחר הריון עם קיצור צוואר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/08/2016 | 10:11 | מאת: חגית

שלום, יש לי שלושה ילדים שכולם נולדו בזמן. שני ההריונות הראשונים היו תקינים (אך לא נמדד אורך צוואר). בהריון השלישי התחילו צירים מוקדמים בשבוע 25 ונצפה קיצור צוואר לסביבות ה-0.2 שנשאר יציב עד סוף ההריון (שהיה בשבוע 38+5). צירים קלים, לא כואבים ולא סדירים המשיכו כל ההריון. משבוע 25 הייתי בשמירת הריון מחמירה וקיבלתי נרות פרוגסטרון ופרזולט להפחתת צירים. כעת, אני מעוניינת בילד נוסף. האם יש המלצה רפואית נגד הריון נוסף במצב כזה? תודה חגית

31/08/2016 | 20:05 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, אין המלצה רפואית נגד הריון יש לבצע מעקב הריון קפדני בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה