לידה וגינלית אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/12/2015 | 07:44 | מאת: רוני

בוקר טוב לפני כשנתיים ילדתי את בתי בניתוח קיסרי חירום בדוח ניתוח כתוב: Deep Transverse arrest זוהי הסיבה לניתוח ? מה הכוונה ? בנוסף מצויין שלעובר היה קפוט נולד עם חבל טבור סביב הצוואר ויש אקסטנציה כ 2 ס"מ בסגמנט תחתון שאינה מערבת את הצוואר נתפרה. אשמח לקבל קצת הסבר למהי סיבת הניתוח והאם יש לי סיכוי ללדת לידה וגינלית ? תודה

07/12/2015 | 00:48 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

הסיבה לניתוח היא שראש העובר לא התברג טוב באגן ולכן היה קושי בהתקדמות הלידה וביציאת הראש. סיכויי ההצלחה שלך בלידה נרתיקית בלידה הבאה תלויים במספר גורמים כגון הערכת האגן שלך ומשקלי העוברים (אז ובלידה הבאה...)

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה