זריקות מונופור הזרעה והשבחה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/09/2015 | 22:55 | מאת: שירלי

היי זו הזרעה שלישית שלי , אני ביום ה12 לאחר הזרעה , עשיתי פעמיים הזרעה עם גונאל אף , והפעם הזו הרופאה החליטה להחליף לי למונופור, אני חשה טיפה דקירות בבטן מדי פעם ורגישות בחזה וכבר יומיים משלשלת , יכול להיות שזה מצביע על היריון ? והאם מונופור מוצלח יותר מגונאל אף ? אשמח לקבל תשובה תודה :)

12/10/2015 | 19:32 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, לא ניתן להגיד אם מנופור טוב יוצר מגונל F - זה תלוי בהרבה גורמים אחרים. לגבי אם יש הריון או לא - תצטרכי לברר בבדיקת דם בעוד כמה ימים, הסימנים שאת מתארת לא מספיקים כדי לקבוע. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה