ריבוי מי שפיר+העמסת סוכר 100

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/07/2015 | 20:25 | מאת: זהבית

שלום פה, שלח אותי הרופא לעשות העמסת סוכר 100 כשאני עכשיו בשבוע 33 להריוני בגלל שיש לי ריבוי מי שפיר (בהערכת משקל היה רשום שיש לי 220 מ"מ מי שפיר) התוצאות של העמסת סוכר 100: 0- 82 60- 146 120- 133 180- 142 עפ"י אתר מכבי ראיתי שכל הערכים שלי תקינים ורק האחרון שזה אחרי שלוש שעות גדול בשני נקודות. אז? הכל תקין באמת? ריבוי מי שפיר ממה יכול להיות נובע? המשך יום טוב ותודה מראש על התגובה

220 זה בתחום הנורמה, על פי הערכים אין לך סכרת לסיכום- אין לך רבוי מי שפיר ואין לך סכרת , צריכה רק מעקב - US עוד שבועיים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה