כאבי בטן תחתונה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/09/2014 | 12:53 | מאת: גלי

שלום! השבוע גיליתי שאני בהריון בשבוע 5 ברוך השם. אבל יש לי כאבי מחזור חזקים. היום היה לי כאב מוזר דומה לכאבי מחזור אבל קצץ אחר זה היה כמו לחץ כזה וכאילו כמו עיוות ברחם למשך 5 דקות. האם זה בסדר בשבוע 5 להרגיש ככה? והרופאה שלי עשתה לי אתמול אולטרסאונד וראתה רק שק הריון קטן. זה תקין? תודה רבה!

04/09/2014 | 23:08 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי גלי ראשית הכי חשוב שנצפה שק הריון ברחם ולא מחוצה לו. כאבים ומיחושים בבטן תחתונה בתחילת הריון שכיחים באופן נורמאלי אך אם זה מחמיר או ממשיך חשוב להבדק שוב וגם לבצע תרבית שתן. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה