כאבים לאחר 4 שבועות מהלידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/05/2014 | 21:12 | מאת: אסתר

שלום, אני אחרי 4 שבועות מהלידה. אני חשה עדיין בכאבים פנימיים - אותם הכאבים שהרגשתי כשעשו לי את הפרדת הקרומים (סטריפינג) לפני הלידה. הכאבים מופיעים בעיקר כשאני עומדת זמן רב על הרגליים. האם יתכן שיהיו כאבים פנימיים 4 שבועות לאחר לידה? האם יתכן שכאבים אלו נובעים מאי שלימות האיחוי של הרחם ולא מביצוע הסטריפינג? מודה לכם על העזרה

21/05/2014 | 22:39 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי אסתר בדרך כלל אין כאבים 4 שבועות אחרי הלידה, ואם יש הם לרוב קשורים לחתכים או קרעים בנרתיק ולא לצוואר הרחם. גם לו היה קרע של צוואר הרחם אין זה סביר שזה יכאב חודש לאחר הלידה. כדאי להבדק גם על מנת לשלול זיהום או בעיה אחרת. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה