לא ניכנסת להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/05/2014 | 00:50 | מאת: לינה

שלום אני בת 23 ויש לי 2 ילדים הגדולה בת 3 והקטנה בת שנתיים עכשיו אחרי שנתיים החלטנו עם בעלי שוב להיכנס להריון וכבר שנה לא מצליחים רופאת נשים אמרה לי שהכל תקין ו שאלה עם יש לי הפרשה מהחזה וכן במשך שנתיים הייתה לי הפרשה אפילו שייבשתי עם כדורים ולא הנקתי אז אמרה שזאת הסיבה שלא ניכנסתי להריון ונתנה לי שוב כדורים לייבש ובדיקת הורמון במחזור אז עשיתי אותו ביום השני למחזור והתוצא היא ESTRADIOL 69.22 TSH 1.82 LH 5.8 FSH 5.7 PROLACTIN 7 הרופא אמרה שהכל בסדר הבדיקות תקינות אבל רוב נשים ששאלתי אמרו לי שזה סתם שטויות שאישה שיש לה חלב לא ניכנסת להריון והרבה חברות שלי שהניקו ניכנסו להריון והביוץ והכל אצלי תקין אז מה יכולה להיות הבעיה שעדיין לא נקלטת ?

21/05/2014 | 22:27 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי לינה אם יש לך ביוץ תקין וסדיר ורמות ההורמונים תקינות כפי שאכן רואים יתכנו בעיות או בזרע של בעלך או בחצוצרות שלך, או שאין בעיה כלל וצריך פשוט עוד זמן. מאחר וכבר חלפה מעל שנה המצב שלכם נקרא אי פריון שניוני ומצריך המשך בירור אצל הרופא המטפל או רופא פריון. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה