תוצאות בדיקה חריגות
דיון מתוך פורום הריון ולידה - הלל יפה
בוקר טוב, אני היום מתחילה שבוע חמישי. שבוע שעבר עברתי בדיקות בם, בין התוצאות, בדיקת CMV Ab IgG יצאה חריגה וגבוהה: 12.2 Equivocal U/mL בהערות כתוב: מתבקשת דגימה נוספת בעוד 3 שבועות Reference values Negative: <12 U/mL Equivocal: 12-14 U/mL Positive: >=14 U/mL מה זה אומר?? ככל הנראה וירוס של מחלת הנשיקה חליתי בעבר בלי לדעת, תוצאת בדיקה זו הינה: EBV EBNA Ab IgG >600 (Pos:>20) U/mL איך עלי להתנהל??
עלייך לחזור לרופא ששלח את הבדיקות בכדי שיסתכל על התוצאות ויתן יעוץ. חסר פה מידע. IGG חיובי יכול להצביע על כך שחלית בעבר. אני צריך את תוצאות ה IGM בכדי לראות אם חולה בהווה. CMV אינו מחלת הנשיקה ויש לו חשיבות בהריון.
תוצאות של ה IGM: CMV Ab IgM 5.69 Negative U/mL Reference values Negative: <18 U/mL Equivocal: 18-22 U/mL Positive: >=22 U/mL BD1