ררר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/02/2013 | 08:19 | מאת: שלומית

אני 4 חטדשים לאחר לידה ועדיין יש לי הפרשות שקופות מהנרתיק. רציתי לדעת מה אפשר לעשות על מנת למנוע זאת. אני מקבלת מחזור הדימום מפסיק. אך ההפרשות נשארות. אשמח לתשובה.

08/02/2013 | 21:41 | מאת: ד"ר אלעד מי-דן

שלום שלומית לרוב הפרשות שקופות אינן חריגות אלא באם מתווספת להן תלונה נוספת כגרד, ריח רע או אחר. במידה וההפרשות מפריעות לך פני לרופא המטפל לבדיקתו ולשלילת גורם זיהומי. כמו כן ישנם מספר תכשירים שהוא יכול להמליץ לך שיכולים לעזור. תרגישי טוב.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה