כאבי בטן תחתונה קלים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/04/2007 | 16:40 | מאת: קרן

שלום רב! אני בפתחו של שבוע 11 ובימים האחרונים יש לי לפרקים כאבי בטן תחתונה קלים (ללא דימום), האם זה נורמאלי? כדאי להבדק?

כאבי בטן קלים בשבוע 11 הם נורמליים במידה ולא נמשכים זמן רב אם חוזרים על עצמם יש להבדק כי יתכן שיש זיהום בדרכי השתן או התחלה של הפלה מאימת בהצלחה קרן

27/07/2009 | 21:54 | מאת: אמונה

אני בשבוע 13 או 14. הריון ראשון. ביומיים האחרונים יש לי כאבים לא מאד חזקים באזור הבטן התחתונה והמפשעה, והלילה התעוררתי מכאב חזק מאד בבטן התחתונה. אין דימום. מה לעשות? ליסוע לבית חולים (אנחנו גרים במרחק שעה נסיעה)? להמתין למחר?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה