בחילות הקאות עייפות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/11/2020 | 17:46 | מאת: עדן

שלום אני בשבוע 6 +2 כל היום אני עם בחילות , וטעם מתכתי בפה. יש ימים שיוצא לי להקיא יותר מפעם אחת . בנוסף לכך אני עייפה מאוד. קשה לי מאוד לתפקד אני חלשה. לגבי המים אני לא מצליחה לשתות ליטר וחצי ביום . האם זה יכול חלילה להזיק ? האם אפשר לשתות פטל במקום מים? המים גורמים לי לבחילות . תודה!

אני מציעה שתקחי כדורים נגד בחילות . זה יקל עלייך להתמודד ולהצליח לאכול ולשתות. אל תשתי פטל במקום מים.שתי כמה שאת יכולה.זה ישתפר לאט לאט ואם תחמירי תמיד אפשר לקבל עירוי נוזלים עד שהבחילות יחלפו.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה