ערכי בטא בעליה, למרות הפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/11/2020 | 09:22 | מאת: מרים

אני בהריון צעיר מאד. בהתחלה בטא 40 אחרי 4 ימים בטא 115. באותו יום התחיל דימום, פחות ממחזור והרופא אמר שנראה הפלה. לאחר 4 ימים הבטא היה 370 אבל שאר ערכי ההורמונים הראו על הפלה. דימום קל מאד. רוצה לדעת האם הדימום יכול להגמר למרות שערכי הבטא לא ירדו לגמרי והאם יתכן שכל ההריון יצא החוצה עם דימום קל או שיש צורך בהתערבות. תודה רבה!

קשה מאוד להעריך בריון כל כך צעיר לן זה הולך. חיזרי על הבטא. ברגע שתתחיל מגמת ירידה נדע לאבחן. אם יתייצב או יעלה נצטרך לראות היכן ההריון ממוקם והאם תקין

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה