איו מספיק נוגדנים לאדמת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/11/2020 | 11:34 | מאת: טל

שלום, הריון שהפתיע, לא עשיתי חיסון לאדמת לפני, מה עליי לעשות כעת? מבינה שזה נורא מסוכן. רמת נוגדנים לפני כמעט שנה כשבדקו הייתה בטווח הגבולי. כ-20. מניחה שמאז זה רק ירד, לא היה לזה איך לעלות. לפני 5 שנים עשיתי חיסון לפני כניסה לעבודה בבית חולים אך מאז לא. מה לעשות???? מפחדת נורא.

כלום. חלק מהאנשים קיבלו חיסון לאדמת ופשוט לא מפתחים נוגדנים. אם את עובדת בבית חולים ויש תחלואתאדמת (מדוכאי חיסון או ילדים שלא חוסנו) - לשמור מרחק. מעבר לזה לא עושים דבר כרגע.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה