ערכי בטא נמוכים שכן מכפילים את עצמם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/10/2020 | 09:00 | מאת: ליטל

שלום, עשיתי בדיקת בטא ביום ראשון והתוצאה הייתה 58, ביום שלישי חזרתי על הבדיקה ויצא 143. לפי החישוב שלי הסיכוי שההריון צעיר לא גבוה והבדיקה שעשיתי בראשון הייתה ביום האיחור או יומיים אחרי האיחור. האם ערכי בטא נמוכים בשלב הזה מרמזים על הריון לא תקין (למרות ההכפלה)? תודה רבה!

ההכפלה תקינה ואכן בטא 48 ביום האיחור זה נמוך אבל לפעמים יש השרשה מאוחרת כך שהחישובלא לגמרי מדויק. מציעה להמתין ולראות. חבל על הספקולציות.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה