בדיקת בטא הריון נמוכה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/10/2020 | 22:47 | מאת: מיכל

הפסקתי גלולות לפני חודשיים ומאז מחזור לא סדיר יש לציין שאני לא יודעת תאריך וסת אחרון כי היו דימומים בגלל הפסקת הגלולות בדיקת דם בטא ראשןנה יצאה 38 עשיתי בדיקה חוזרת אחרי 3 ימים יצא 170 אין דימום או הפרשות חומות ואין זכר למחזור האם יכול להיות הריון תקין עם בטא כזו נמוכה ?

כן. סבלנות ...

26/10/2020 | 13:29 | מאת: מיכל

תודה על המענה המהיר , עוד שאלה האם אני צריכה להמשיך מעקב בטא לוודא שזה עולה? תור לרופא הכי קרוב בעוד שבוע וחצי ואני קצת לחוצה בהריונות הקודמים בבדיקת הראשונה הבטא היה על כמה אלפים .. מתי אני צריכה לעשות אולטרסאונד ראשון במידה והבטא נמוך? והאם בטא נמוך אומר משהו על תקינות של ההריון?

תחזרי על הבטא רופא עוד שבוע וחצי זה מצוין

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה