דלקת בדרכי השתן- אשמח לעזרה:)

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/10/2020 | 15:48 | מאת: עינת

היי, אשמח להסבר בבקשה. יש לי כבר כמה ימים צריבה ותכיפות והרגשה רגילה של דלקת בדרכי השתן. תחילה לאחר בדיקה וגינאלית הרופא חשב שזו פטריה, וטופלתי באגיסטן אבל המשטח יצא נקי. לאחר מכן נשלחתי לתרבית, והתרבית יצאה Ph 7.5 לויקוציטים 25 והתרבית שלילית. קיבלתי טיפול אנטיביוטי- זינט. בעצם אם התרבית שלילית זה אומר שאין לי דלקת? כי זה פשוט במדוייק אותם הכאבים וחוסר הנעימות. תודה רבה!!

אם התרבית שלילית אז אין חיידק בשתן.

24/10/2020 | 09:01 | מאת: עינת

תודה על המענה, אז מאיפה הכאבים הזהים לדלקת יכולים לנבוע? שזה שורף, וצריכה, וכל הסיפור?

תחזרי על התרבית ליתר בטחון. כשאת בלי טיפול

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה