דופק עוברי גבוה שבוע 35

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/10/2020 | 19:27 | מאת: שני

שלום פרופ בת 39, שבוע 35 עם סכרת הריון מאוזנת בעזרת תזונה נכונה. היום הלכתי לביקורת אצל רופא בבית חולים, כאשר לפניה עשו לי מוניטור עוברי והדופק של העובר היה מאוד גבוה ולקח לו אולי חצי שעה להתאזן, זה נע בין 170 ל 195 ולעיתים ירד ל 165. חשוב לי לציין שהיה לי מאוד מאוד חם בזמן המוניטור והדופק שלי היה גם גבוה 120, לא היה לי חום כאשר ערכו לי בדיקה במהלך המוניטור וגם לא לפני כן. הרופא הרגיע אותי לאחר שהתאזן הדופק של העובר שהכל בסדר ואין לי מה לדאוג במיוחד שהבחין בירידה והאצה בדופק והדופק לא היה סטטי. העובר זז בזמן המוניטור אבל לא משהו שונה מהרגיל. האם יש לי מה לדאוג?

אני לא ראיתי את הניטור בעצמי אבל נשמע שעברת הערכה טובה ולפעמים יש האצה ממושכת ולכן הדופק מהיר. מניחה שאם את סכרתית תעשי ניטור בעוד יומיים שוב ויוכלו להשוות.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה