צבע מי שפיר כהה במהלך דיקור - שבוע 18

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/09/2020 | 22:21 | מאת: Dani

שלום ד"ר, אני בת 31, הריון ראשון, שבוע 18, ivf, ממצאי שקיפות וסקירה מוקדמת תקינים. היום עשיתי בדיקת מי שפיר, כאשר הרופא והאחות התחילו להוציא את מי השפיר למבחנה הם שאלו אותי אם היה לי דימום בהריון, ואז ראיתי שצבע מי השפיר שיוצאים הם בצבע חום (דם כהה ישן) יש לציין שאכן היה לי דימום קל בשבוע 6 שטופל באמצעות זריקות פרוגסטרון והדימום חלף תוך שבוע. לדברי הרופא אין זה נדיר והכל תקין, אך בכל זאת אינני רגועה, אשמח לתשובה האם יש חשש לעובר והאם יש צורך בבדיקות נוספות. תודה

אכן מים בצבע כהה מעיידם על דימום ישן. אין מה לעושת עם זה כעת למעט מעקב. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה