עובר לא מתאים לשבוע הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/09/2020 | 14:37 | מאת: אפרת

הייתי אצל הרופא לבדיקת דופק בשבוע 7. נצפה דופק אך העובר היה קטן בשבוע מהשבוע שהוא אמור להיות. אני אחרי טיפולי פוריות בכדורי לטרזול וזריקת אוביטרל. לאחרי פחות משנה היה לי מקרה זהה שנגמר בכך שהדופק הופסק ועברתי הפלה (בשבוע 10). חזרתי אחרי שבוע לבדיקה, עדיין נצפה דופק, העובר גדול אך עדיין הסטייה של שבוע קיים ונשמר (מתאים לשבוע פחות). לוקחת כרגע פעמיים ביום כדורים של דופסטון. האם יש סיכוי גבוה ששוב תתרחש הפלה והדופק יפסיק ? האם זה שהוא ממשיך להתפתח אמורה להיות מעודדת ? והאם בגלל הכדורים והזריקה שעוזרים לי להיכנס להריון משפיעים עלי בצורה לא טובה וגורמים לבעייה כבר פעם שניה ?

יכול להיות שהפער של שבוע נובע מהשרשה מאוחרת. בכל מקרה לא אמור להיות קשר לשנה הקודמת המשיכי מעקב בשלב זה. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה