3 בדיקות עם פס מאוד חלשש

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/09/2020 | 08:54 | מאת: בת אדם

הי, אני לאחר הפלה נדחית בשבוע 12 והיסטרוסקופיה. היה מחזור אחד ועכשיו 3 בדיקות בהפרש יומיים זו מזו אבל עם פס חלש מאוד שאינו מתחזק. האם הריון? אולי שאריות הורמונים מההפלה (היסטרוסקופיה ב16/7 ומחזור כשבועיים לאחר מכן) אמורה להיות בשבוע 4. אשמח לתשובתך

06/09/2020 | 11:16 | מאת: ד"ר סוזי אוברמן פרחי

שלום, ממליצה לפנות לרופא נשים מטפל במקרה שלך ולהשלים בדיקת בטא בדם. במידה ועברת היסטרוסקופיה עם גרידה ובהמשך ווסת, סבירות נמוכה כי מדובר בשאריות מההריון הקודם. אך יש להשלים בירור מתאים. מומלץ נטילת חומצה פולית טרם ההריון. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה